Smo trendovska restavracija in bar s široko paleto mediteranskih jedi, začinjenih s svetovnimi trendi, in osvežujočih pijač, ki se popolno uskladijo s sodobnim dizajnom in interierjem, visoko prepoznanim v svetu notranjega dizajna. Skupek vseh naših skrbno izbranih atributov prispeva k ustvarjanju sproščujoče atmosfere, ki vam omogoča občutke lagodja in sreče, medtem ko uživate ob skrbno izbranih kulinaričnih dobrotah na svojem krožniku. Naj bodo to zgodnje jutranje ure z opazovanjem mesta, kako se prebuja, ali intimen zmenek ob svečah, luni in zvezdah na nebu, vam ponujamo odličen kotiček za vsako vašo še tako zahtevno željo.

Raziščite naš meni, sestavljen iz raznovrstnih skrbno izbranih sestavin. Od okusnih polnovrednih zajtrkov do elegantne večerje. Od naše personalizirano pražene kave do ogromno variacij koktajlov, primernih za digestiv po obilnem kosilu ali za hlajenje od sonca opečene kože v poznih poletnih večerih.

Naša ogromna terasa je le nekaj centimetrov stran od glavne centralne plaže v Portorožu. Svoje noge lahko skoraj namočite v pesek, medtem ko na horizontu opazujete sonce, kako se preliva skozi Jadransko morje v čudovitih barvnih odtenkih najlepših morskih sončnih zahodov. Vi medtem sedite na enem izmed naših udobnih kavčev in vpijate vsako sekundo, vsak trenutek tega posebnega doživetja, medtem ko se naši natakarji trudijo narediti vse, kar je treba, da bo vaša izkušnja v naših prostorih edinstvena in da bo to eden lepših spominov vašega dopusta ali snidenja s prijateljem.

Naslov

Bungalow Portorož

Obala 18a
6320 Portorož
Slovenija

Urnik

Zimski
10:00 - 22:00

Poletni
8:00 - 3:00

Kontakt

SLEDITE NAM:

Sodelujte z nami

Če vas sodelovanje z nami zanima, nam pošljite CV

Pošlji

© 2019 GDA d.o.o.